Personvern og informasjonskapsler

Kontaktinformasjon

Denne Personvernerklæringen gjelder for Galleri Lofoten AS og er behandlingsansvarlig for virksomhetens håndtering av personopplysninger på eget nettsted. Se kontaktsiden for kontaktinformasjon.

Personvernerklæringen gjelder våre nettsteder ("Nettsted"). Personvernerklæringen beskriver hvordan vi innsamler, bruker og deler personopplysninger når du inngår avtale om bruk av våre nettsteder, hvordan vi registrerer opplysninger gjennom informasjonskapsler (cookies) om din bruk av våre nettsteder, og utveksler opplysninger med tredjeparter.

Personvernerklæringen gjelder ikke tredjeparters nettsteder, og Galleri Lofoten AS tar ikke ansvar for behandlingen av personopplysninger på disse nettstedene.

Personopplysninger er opplysninger og vurderinger som kan knyttes til en enkeltperson. Vår behandling av personopplysninger skjer innenfor rammen av de generelle reglene i den norske personopplysningsloven med forskrift, samt øvrig relevant regelverk, som blant annet markedsføringsloven og bokføringsloven.

1. Behandling av personopplysninger på galleri-lofoten.no

Webredaktøren har det daglige ansvaret for Galleri Lofoten AS behandlinger av personopplysninger på www.galleri-lofoten.no, med mindre annet er oppgitt under. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester, for eksempel å sende via kontaktskjema på nettsiden. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

Kontakt Skjema
Navn
Epost
Beskjed

Opplysninger som samles inn i forbindelse med drift av nettsted, lagres på servere som driftes av Siteground og Aurora Borealis Multimedia AS. Det er kun Galleri Lofoten AS som har tilgang til opplysningene som samles inn og nettsideleverandør i forbindelse med feilsøk.

2. Nettstatistikk

Galleri Lofoten AS samler inn avidentifiserte opplysninger om besøkende på Google Analytics. Formålet med dette er å utarbeide statistikk som vi bruker til å forbedre og videreutvikle informasjonstilbudet på nettstedet. Eksempler på hva statistikken gir svar på, er hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes.

Opplysningene behandles i avidentifisert og aggregert form. Med avidentifisert menes at vi ikke kan spore opplysningene vi samler inn tilbake til den enkelte bruker. Vi samler inn hele IP-adressen, men IP-adressen avidentifiseres slik at bare de tre første gruppene i adressen brukes til å generere statistikk. Det vil si at dersom IP-adressen består av numrene 195.159.103.82, brukes bare 195.159.103.xx. I tillegg behandles IP-adressene på aggregert nivå, det vil si at all data slås sammen til en gruppe og ikke behandles individuelt.

Vi bruker analyseverktøyet Google Analytics på vårt nettsted. Informasjon fra dette verktøyet utleveres ikke fra oss til andre aktører.

3. Informasjonskapsler

Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside.

Lagring av opplysninger og behandling av disse opplysningene er ikke tillatt med mindre bruker både har blitt informert om og har gitt sitt samtykke til behandlingen. Brukeren skal få vite om og godkjenne hvilke opplysninger som behandles, hva formålet med behandlingen er og hvem som behandler opplysningene, jf. ekomloven § 2-7b.

Følgende informasjonskapsler brukes på galleri-lofoten.no

Analyseverktøyet Google Analytics plasserer to informasjonskapsler på din maskin (disse begynner med _ga, _gid, _gat, AMP_TOKEN og _gac_"property-id"). Dette gjøres for at vi skal kunne samle inn statistikk, og slettes etter 26 mnd.

Du kan reservere deg mot at dine besøk registreres i Google Analytics ved å installere et tillegg i nettleseren din. Det gjør du ved å laste ned Opt-out Browser Add-on.

De andre informasjonskapslene vi bruker er jSGCacheBypass, nextendsession, SCPInfoMessage og brukes kun til sessions. Disse slettes ved lukking av nettside

Slik administrerer du informasjonskapsler (nettvett.no)

 

4. Kontaktinformasjon

E-post: post@galleri-lofoten.no

Telefon: +47 91 59 50 83

Postadresse: Galleri Lofoten AS, 8312 Henningsvær