Historisk bryllup i Galleri Lofotens Hus

Galleri Lofotens Hus

Bryllup er en av livets store begivenheter og som fortjener en feiring utenom det vanlige. Galleri Lofotens Hus, også kalt Nord-Norges Nasjonalgalleri, rommer landets største samling av malerier fra Lofoten og lofotfisket rundt forrige århundreskiftet. Omgitt av storslått kunst og vakker belysning kan vi garantere en uforglemmelig og stemningsfull opplevelse.

Om Galleri Lofotens Hus
Galleri Lofotens Hus, også kalt Nord-Norges Nasjonalgalleri, holder til i idylliske omgivelser i Henningsvær – også kalt Nordens Venezia. Galleriet rommer Norges største kunstsamling av nordnorske malerier fra perioden rundt forrige århundreskiftet - av mange kalt gullalderen i nordnorsk malerkunst. Galleriet består av 3 etasjer hvor vi har ulike saler som kan dekkes opp til større middagsselskaper.

Galleriets 1. etg – med plass til ca. 150 gjester

Galleriets 1. etg – med plass til ca. 150 gjester

Galleriets 2. etg med plass til ca 65 gjester

Galleriets 2. etg – med plass til ca 65 gjester

Galleriets filmsal passer perfekt for mottakelse, hvor gjestene får servert noe godt i glasset og hvor man kan starte med Frank A. Jenssen populære og ikke minst stemningsfulle Video Panorama Lofoten. Ved bruk av naturlyd og stemningsfull musikk får man oppleve fotografier av Lofoten på sitt vakreste og råeste, både gjennom midnattssol, nordlys og vinterstormer, lofotfisket og natur på sitt mest spennende. Showet er et av Galleri Lofotens Hus største trekkplaster og har blitt sett av mer enn 2 millioner mennesker.

Filmsalen til Galleri Lofotens Hus

Galleriets filmsal rommer 120 sitteplasser

Totalleverandør av bryllup
Galleri Lofotens Hus er totalleverandør av festmiddager og bryllup. Det betyr at vi leverer hele spekteret av mat og drikkeservering. I tillegg har vi gode avtaler med hotell i nær beliggenhet som kan bestilles til brudeparet og gjestene. Vi har selvsagt også tilgang på teknisk utstyr som for eksempel videokanon, lydanlegg og mikrofon.

Har dere spørsmål?
Vi hjelper dere mer enn gjerne videre i planleggingen av den store dagen. Dersom dere har spørsmål, ta kontakt med oss på enten telefon eller e-post for en uforpliktende prat!

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
+47 915 95 083