SMAKEN AV HENNINGSVÆR

Smaken-av-Henningsvr_web1.0

Rett utenfor Lofotens stuedør ligger et av verdens rikeste matfat. Få timer etter fangst er råstoffet brakt til lands og kan i blodfersk stand serveres som utsøkte retter til den mest kresne gan. Torsk, sei, hyse, brosme, breiflabb, hvalkjøtt, laks og mange andre arter.

Av denne rikdommen tilbyr vi flere utsøkte sammensetninger anrettet som fingermat og servert i et hav av fager i Galleri Lofotens Hus i Henningsvær. 

Kombinert med dette, tilbyr vi også guiding gjennom galleriets omfangsrike kunstsamling, samt foredrag om Lofotfisket og torskens enorme betydning for nasjonen Norge. 

For mer informasjon eller booking, kontakt oss på:

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Tlf: 915 95 083 

Intimkonsert med Johannes Winther Farstad
Ved hans bortgang kan det halve kongeriket prise s...