Intimkonsert med Johannes Winther Farstad

Johannes-W.-Farstad Foto: Marius Myrmel
4 august kan du delta på intimkonsert med Johannes Winther Farstad på Galleriet i Henningsvær

Johannes er født og oppvokst i Svolvær, men har hatt Oslo som base i de siste 10 årene, hvor han har jobbet som artist/musiker og produsent. Som musiker har Johannes de senere årene spilt med artister som Dagny, Sondre Justad, Rein Alexander m.fl.

Nå dukker han altså opp for å spille på kaikanten i Henningsvær. På noen av låtene har han også fått med seg den folkekjære artisten Ragna Gaustad.

Her blir det hyggelig stemning og framfor alt god musikk. 

Konserten starter klokken 21.00.

Om Johannes​ Winther Farstad

Johannes har jobbet som musikalsk ansvarlig på produksjoner ved Wallmans Salonger Oslo, Nordland Teater og Riksteatret, og vært ansatt som skuespiller hos overnevnte teater, samt Hålogoland Teater, hvor han sist medvirket i publikumssuksessen «I Blanke Messingen». I tillegg til skuespill driver Johannes Studio Sjøstrand i Asker med Hans Einar Apelland og Steffen Isaksen, hvor han produserer musikk for diverse show og eventer landet over (Wallmans, 2Entertain, Color Line).

Johannes debuterte på teaterscenen i stykket «Dødsforelska» i Kim Sørensens regi ved Nordland Teater i 2012, og har siden spilt Baloo i «Jungelboken» (2012, Nordland Teater), Presten Hiorth i «Svarta Bjørn» (2013, nordland Teater), samt den nordnorske humorinstitusjonen «vett og uvett» (2012) ved Nordland Teater. I 2014 deltok han i Riksteatrets jubileumsforestilling i anledning Grunnlovsjubileet «Norsk Reisning» som skuespiller, musiker og assiterende musikalsk ansvarlig under Atle Halstensen. Han hadde selv musikalsk ansvar når Riksteateret satte opp klassikeren "Pinocchio" i 2015/16. I 2016 medvirket han i "Kibergodysseen"- en opera om Finnmarkspartisanerene som ble sendt som offisiell gave til Murmansk, i anledning byens sitt 100-årsjubileum.Festaften og bryllup i vakre omgivelser
SMAKEN AV HENNINGSVÆR